| HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI | |
|
+2Aphrodis Audrey Phyllis Aaron Broflovski 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aaron Broflovski KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 27/05/12 Yaş : 28 Nerden : Yalovamsı.
| Konu: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Perş. Mayıs 31, 2012 8:40 pm | |
| Evet efendiim şimdi. Öyle uzun uzun yazmayacağım. Can neyse bende oyum, ben neysem Can'da o yani. Manyağım biraz, aşırı hiperaktiflik var o fark atabilir biraz. Taktığına takar ama eğlenceli takar hani. Yetişkin ama küçük çocuk misali. Yok canım o kadar da değil. Her neyse, şimdi arananlar. +Yetişkin bir grup. Takılmak için felan vs Fakat durgun olan gelemesin söyleyeyim. x Euterphe, en kanka kanka. Öyle böyle değiil, kimse anlayamaz. +Öğrenci topluluğu, pozitif yönlüler. +Öğrenci topluluğu, negatif yönlüler. +Yetişkin/öğrenci sinir olunanlar. +Öğrenci grubu, kızlardan oluşan. Hani beni sıkıştıracaklar vardı. -buradafecisapılıklaryaplıacaak.- x Aphrodis Audrey Phyllis, özel fanteziler va. Çok yakında.... x Ysebel Moore, ne taş hatun. O beni sıkıştırıyor allahtan. Yoksa... +Öğrenci grubu, erkek öğrenci tayfası. Okulda istediğini yaptırtacak cinste. Mafya düşünün. Ha, ondan. -binafarketmez.- +VE ÖZEL KURGU İSTEYENLERE HER YERİM AÇTIK BEYBİLER. dfghjklş
- ÖĞRENCİLER İÇİN HESAP BU.:
En son Aaron Broflovski tarafından Ptsi Haz. 04, 2012 1:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Slytherin V. Sınıf | Yönetici
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Perş. Mayıs 31, 2012 8:57 pm | |
| Ya şimdi ben seni sıkıştırırım da, çok basit geldi. Özel bir şeyler olsun banane banane.
Vempayırımla da takılalım. Öptüm.
| |
|
| |
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Perş. Mayıs 31, 2012 9:00 pm | |
| Peki onu yetişkine ekliyorum. O sarkma bölgesi özel bölge, oraya atayım seni, fghjkl | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Slytherin V. Sınıf | Yönetici
| |
| |
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Perş. Mayıs 31, 2012 9:04 pm | |
| Evet, özelden halledelim. *-* | |
|
| |
Ysebel Moore Ravenclaw V. Sınıf
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Paz Haz. 03, 2012 6:25 pm | |
| Onu sıkıştıracak kız öğrencilerden olsun Ysebel. | |
|
| |
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Ptsi Haz. 04, 2012 1:27 pm | |
| Uuu çok iyiii. Ekliyorum. k5k5k5 | |
|
| |
Mylene de Villiers Hufflepuff V. Sınıf
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Ptsi Haz. 04, 2012 8:43 pm | |
| Bu kız da seni etkilemek istiyormuş. Rosie hani boru değil. Eu'da sana bayılıyor, en sevdiği profmuşsun. | |
|
| |
Marquéz Slorkié Sihir Bakanı
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Perş. Haz. 14, 2012 11:16 pm | |
| Yetişkinlerden sinir olduğun vs. olabilirim. Uymasın karakterlerimiz birbirine. Sen uçarı bir gençsin fakat Marquéz oldukça kişilik sahibi olgun bir birey. Yaşı genç olsa da, hayatın yükünü çoktan omuzlamış göğsünü gererek yaşamını sürdüren biri. Kurgu tarzı bir şeyler ayarlarız artık en kısa sürede.
En son Marquéz Slorkié tarafından Perş. Haz. 14, 2012 11:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Klaus L. Sabrosa Hufflepuff V. Sınıf
| Konu: Geri: HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI Perş. Haz. 14, 2012 11:45 pm | |
| Sevdiğin öğrencilerden olmak isterim. En alttaki pozisyon iyi uyuyordu ama bakalım ona seçmiyorsan da pozitif yönlü de olabilir. | |
|
| |
| HAYDEEE, MANYAK PROFESÖRÜNÜZÜ SEVİN KAMPANYASI | |
|