| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. | |
|
+26Alewndra Nadezhda Elizabeth Neithan Dianna Neithan Annabelle Neithan Arthur Neithan Sonya Gael Dragon Châtillon Joseph Broflovski Euterpe Châtillon Emmett Cullen Lillian Moreau Sofia Ksanochka Aaron Broflovski Barbara Elvfsie Magdalena Bergmann Augustin C. Saurovsky lleana Stauss Elena Nina Pearl Gabriel Neithan Melanie Moreau Aethra L. Pavone Mathias Montaine Aphrodis Audrey Phyllis Euterphe George Crownie Ysebel Moore 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marquéz Slorkié Sihir Bakanı
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Perş. Haz. 14, 2012 10:54 pm | |
| George ölmez, AO bölünmez Her neyse. Alıştım artık. Bırakamıyorum işte. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Perş. Haz. 14, 2012 11:10 pm | |
| Ne yakışıklıymış amcam ehe :m | |
|
| |
Marquéz Slorkié Sihir Bakanı
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Perş. Haz. 14, 2012 11:13 pm | |
| | |
|
| |
Klaus L. Sabrosa Hufflepuff V. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Perş. Haz. 14, 2012 11:21 pm | |
| Adam Gamer beyler! Bu arada takımının bu kadar güzel olduğunu ilk defa fark ediyorum. Bana da bi' Taylor patlatsan? | |
|
| |
George Crownie İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 32 Nerden : Yalova
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Perş. Haz. 14, 2012 11:21 pm | |
| Çok boş kalmışsın be Güven. Hallederiz bakalım da. Önce bi' diğer karakterlerinle ilgilensen? | |
|
| |
Klaus L. Sabrosa Hufflepuff V. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Perş. Haz. 14, 2012 11:57 pm | |
| Tamam anladım. Neyse önce şu başvuruları halledin bakalım Umut Bey. Gerisini yapacağız | |
|
| |
George Crownie İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 32 Nerden : Yalova
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Cuma Haz. 15, 2012 1:58 am | |
| Hah üsttekinden kurtulmuşum sonunda uyumuş Başvurular da bitti napsam ki? | |
|
| |
C. J. L'oréal Black
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 07/06/12 Yaş : 28 Nerden : Fransadanım şikerim
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. Ptsi Haz. 18, 2012 10:12 pm | |
| İyidir hoştur bir yokuştur dersem dumana bağlayacağım Severiz kendisini ailecek Bi tanedir umut | |
|
| |
| Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz. | |
|