George Crownie İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 32 Nerden : Yalova
| Konu: Mecnun Ç. Cuma Mayıs 25, 2012 2:49 am | |
| Başlıktan da anlaşıldığı üzre garip bir insanım. İsmim Umut. Çoğu kişinin tanıyacağını umuyorum çünkü uzun süre rol oyunu adminliği tecrübem var. George Crownie, Alaric C. Baldwin gibi kullanıcı adlarına sahibim. Amatör olarak Photoshop ile uğraşmaktayım. 20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim ki, Kırklareli Üniversitesi'ni her ne kadar üniversite olarak görmesem de seviyorum. Normalde Yalova'da oturmaktayım. Fakat üniversite nedeniyle Kırklareli'de ikamet etmekteyim. Role ne zaman başladığımı unuttum açıkçası çünkü bayağı oldu. Kendimi birden ortasında buldum ve tam zirvedeyken bıraktım. Yeniden aranıza katılmayı düşünüyorum. Şimdilik bu kadar geçmişten bahsedip özelliklerime geçiyorum. Yabancı dizi hayranıyım. Türk dizilerini pek izlemem. Sadece bir istisna dışında. O da tabiki Leyla ile Mecnun. Bu absürd diziyi başından itibaren takip etmekteyim. Karakterlerin yaşantısı olsun, konuşmaları ve davranışları olsun, kurgular olsun beni oldukça eğlendiriyor. Sit-com tarzı dizileri severim ama absürd diziler daha da eğlendiriyor insanı. Yabancı dizi olarak Supernatural -ki hala yeni sezonu bekliyorum-, Chuck -nasıl biter lan?-, Doctor Who -özellikle david-, Fringe -olivianın hastasıyık- vb. diziler izlerim. Yvonne Strahovski hastalığım vardır. Sadece Chuck nedeniyle değil. Gerek kamera arkası olsun, gerek oynadığı yapımlar olsun her türlü o hatuna karşı bir zaafım var onu biliyorum. Rolde yakın arkadaşlara sahibim. Özellikle Crystal Holly Walker -Ebru- kendisi ile geç tanıştık ama çabuk kaynaştık. Her zaman birbirimizin yanındayız! Arkasından Çisem. O da bambaşka bir insan. Severim onu, muhabbetini, her şeyini. Nagehan; o bir numara ya. Her zaman destek olmuştur bana. Ve tabiki Ali. Kanka la o. Müzik zevkime geçersek ortaya karışık diyebilirim. Ama son sıralar Emre Aydın'ın Soğuk Odalar parçasına takmış durumdayım. Bozuk plak gibi tekrar ediyorum. Yabancı olarak Slow parçalar dinlerim. Özellikle The Fray on numaradır benim için. Hareketli parçalara giriş yapıldığında ise Kanye West'i tek geçerim. Adam yaşıyor abi ya. İşte böyle bir kişiliğim. Bana soruları olanlar ve tanışmak isteyenler bu başlıktan iletişime geçebilir. İletişim Adresleri FacebookTwitter
En son George Crownie tarafından Cuma Mayıs 25, 2012 2:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Augustin C. Saurovsky Fotoğrafçı
| Konu: Geri: Mecnun Ç. Cuma Mayıs 25, 2012 2:51 am | |
| Hoşgeldin. Özendim la. Ben de açıcam. Ama resimleriniz başlığına açasım geldi. | |
|
| Konu: Geri: Mecnun Ç. Cuma Mayıs 25, 2012 2:57 am | |
| | |
|
Emmett Cullen Vampir
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 24/05/12 Nerden : Camiiden tabii ki din kardeşim.
| Konu: Geri: Mecnun Ç. Cuma Mayıs 25, 2012 6:25 am | |
| Hoşgeldin Umut. Yeni misin buralarda? | |
|
Aphrodis Audrey Phyllis Slytherin V. Sınıf | Yönetici
| Konu: Geri: Mecnun Ç. C.tesi Mayıs 26, 2012 12:01 pm | |
| Neredeyse her şeyini biliyorumsu olduğumdan okumadım bile. Aaah aah. Biz tanışalı en az 2 yıl oldu dimi? *-* Neysem, hoşgeldin siteye asdfsd Ehm, çokça seviliyorsun bu arada.
| |
|
| Konu: Geri: Mecnun Ç. Paz Mayıs 27, 2012 2:09 pm | |
| @Kaan: Çömez miyiz neyiz biz? @Çisem: Aynen tatlım Hoşbuldum sen de seviliyorsun. | |
|
Ysebel Moore Ravenclaw V. Sınıf
| Konu: Geri: Mecnun Ç. Paz Mayıs 27, 2012 4:40 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Mecnun Ç. Paz Mayıs 27, 2012 5:12 pm | |
| Bilmem mi | |
|