"İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum."
Evet LOTR aşktır. Nurdan ben efenim, aşağıda sıraladığım maddeler hayatımın odak noktaları falandır yani. 10. sınıf TM öğrencisiyim. Trabzon'da oturuyorum. Bu karakterimin soyadının farklı versiyonlarıyla falan görmüş olabilirsiniz beni çünkü rpye başladığımdan beri kullandığım sürkeli tek karakterim bu *-* 1,5 yıldır falan rp yapmaktayım. Acemi photoshop kullanıcısıyım. Müzik olarak kafama ne eserse onu dinlerim genelde de Glee coverları dinlerim. A perfect circle, kelly clarkson, the beatles, puscifer falan da candır hani. Öyle işte neyse gelelim maddeleree;
- LOTR
- Coni (johnny depp)
- Çikilata
- HP
- Beşiktaş
- GLEE
- Açlık Oyunları
- Çiko (hani şu tablosu olan ağlak çikodan bahsediyorum, evet çiko hep kendine ağlıyon biraz da bağa ağla)
- Josh Hartnett
- Matematik
- Yanaklar (böyle yumuşak ısırmalık yanaklara karşı büyük bir zaafım vardır, ehe.)
- Naya Rivera♥Dianna Agron♥Heather Morris
- Elma Şekeri
- Lolipoplar
- Supernatural
- GOT
- New Girl
aklıma bunlar geldi şimdilik *-*
twitter ve facebook hesabını şaapcaktım da link gönderebilmek için ez az 7 gündür üye olmak gerekiyormuş öyle diyo *-*